Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@stoere-jongenskleding.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Herroepingsrecht

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@stoere-jongenskleding.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier je formulier indien je gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht:

https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/voorbeeld-modelformulier-herroepingsrecht/

Garantie

Stoere Jongenskleding biedt garantie op al haar kleding tot 14 dagen na aankoop. Binnen deze termijn kan door Stoere Jongenskleding beslist worden het artikel deels te vergoeden (afhankelijk van het aantal weken dat het artikel reeds in jouw bezit is). Na het verstrijken van deze termijn is vergoeding niet mogelijk.

Onderstaande zaken vallen niet onder de garantie:

- Beschadigingen door eigen gebruik
- Als de kleding niet meer in originele staat is
- Verkleuren of afgeven van kleding
- Naden die niet goed gestikt zijn
- Pillen op of aan de stof
- Ritsen

 

© 2013 - 2024 Stoere jongenskleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel